Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Vervolgcursus volwassenen

AGENDA

– Leeuwarden  Elfstedenhal Parkeerplaats: Maandag 27-5 / 3-6 / 10-6 / 17-6 tijd: 19.45-20.45
– Groningen Stadspark: dinsdag 28-5 / 4-6 / 11-6 / 18-6 tijd: 19.45-20.45

Om je aan te melden voor 1 van de bovenstaande cursussen klik je op de cursustekst en voer je de gegevens in. Lukt dit niet, stuur dan een mail naar info@inline-sport.nl of stuur een appje naar 0634064747 en zet daarin de naam/namen van de deelnemer(s), de schoenmaat als er skates geleend moeten worden (ze zijn ook te koop bij Inline Sport), je telefoonnummer, je mailadres en om welke cursus het gaat.

Mocht je zelf een groep bij elkaar kunnen vinden dan kan er op elk gewenst moment een cursus worden gestart, het minimum aantal deelnemers om een cursus van start te kunnen laten gaan is afhankelijk van de locatie waar je de cursus wilt.

STAAT ER GEEN GESCHIKTE CURSUS VOOR JE BIJ?

Staat de juiste cursus er voor jou niet bij, stuur dan een mail naar info@inline-sport.nl met daarin je naam, telefoonnummer, het soort cursus die je wilt volgen en waar je die graag wilt volgen. Ik ga dan kijken of er een mogelijkheid is om een cursus op te starten waar jij aan mee kunt doen.

MEER INFORMATIE OVER DE VERVOLGCURSUS

Bij de vervolgcursus voor volwassenen (16-116 jaar) wordt de veiligheid op skates vergroot door de basistechnieken te herhalen en uit te breiden. Daarnaast worden de volgende technieken behandeld:

  • parallelbocht
  • parallele draaistop
  • powerslides
  • uitbreiding cross-over / pootje over
  • slalom
  • nemen van hindernissen (zoals stoepranden en hellingen)
  • speedskaten (skeeleren)
  • beginselen van de double-push

Voor de vervolgcursus voor volwassenen komt een kwartier voor het afgesproken tijdstip een instructeur met een bestelbus voorrijden. De bestelbus is uitgerust met skates, beschermingsmaterialen, lesmaterialen en een aantal banken om de skates aan te kunnen trekken. Gedurende de cursus zullen bovenstaande technieken worden behandeld met als afsluiting een energie-eisende spelvorm of een rondje door de omgeving.
Je kunt de cursus uiteraard op je eigen skates volgen. Wanneer je zelf geen skates hebt kun je deze van Inline Sport gebruiken. Inline Sport verkoop ook inline skates/skeelers, beschermers, helmen en nog veel meer, dus als je ze nog niet hebt dan kun je ze testen bij Inline Sport en als het fijn zit kun je ze dan aanschaffen.

De cursus duurt 4 x 1 uur en kost in totaal € 55,-.

Bij onvoldoende aanmeldingen zal met de mensen die zich aangemeld hebben worden overlegd of de cursus 1 of een paar weken later kan starten of dat hij 1 of 2 lessen ingekort wordt. Je kunt je aanmelding dan natuurlijk laten vervallen.