Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Vervolgcursus volwassenen

AGENDA

*** in het voorjaar zullen weer cursussen van start gaan ***
*** een privé les is altijd mogelijk, ook in de wintermaanden ***
(je kunt altijd even via het algemene aanmeldingsformulier melden dat je interesse hebt in een cursus, je krijgt dan bericht als er weer cursussen op de site komen)

Mocht je zelf een groep van minimaal acht personen hebben dan kan er op elk gewenst moment een cursus worden gestart.

STAAT ER GEEN GESCHIKTE CURSUS VOOR JE BIJ?

Staat de juiste cursus er voor jou niet bij, vul dan het algemene aanmeldingsformulier in. Hierin kun je aangeven waar en wanneer je graag een cursus zou willen volgen.

MEER INFORMATIE OVER DE VERVOLGCURSUS

Bij de vervolgcursus voor volwassenen (16-116 jaar) wordt de veiligheid op skates vergroot door de basistechnieken te herhalen en uit te breiden. Daarnaast worden de volgende technieken behandeld:

  • parallelbocht
  • parallele draaistop
  • powerslides
  • uitbreiding cross-over / pootje over
  • slalom
  • nemen van hindernissen (zoals stoepranden en hellingen)
  • speedskaten (skeeleren)
  • beginselen van de double-push

Voor de vervolgcursus voor volwassenen komt een kwartier voor het afgesproken tijdstip een instructeur met een bestelbus voorrijden. De bestelbus is uitgerust met skates, beschermingsmaterialen, lesmaterialen en een aantal banken om de skates aan te kunnen trekken. Gedurende de cursus zullen bovenstaande technieken worden behandeld met als afsluiting een energie-eisende spelvorm of een rondje door de omgeving.
Je kunt de cursus uiteraard op je eigen skates volgen. Wanneer je zelf geen skates hebt kun je deze bij Inline Sport huren voor € 10,- per cursus (€ 2,50 per les).

De cursus duurt 4 x 1,5 uur en kost in totaal € 50,-.

Bij onvoldoende aanmeldingen zal met de mensen die zich aangemeld hebben worden overlegd of de cursus 1 of een paar weken later kan starten of dat hij 1 of 2 lessen ingekort wordt. Je kunt je aanmelding dan natuurlijk laten vervallen.