Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Kids cursus

AGENDA

*** IN EN NA DE ZOMERVAKANTIE KOMEN ER WEER NIEUWE CURSUSSEN, HOU HET HIER DUS IN DE GATEN, BINNENKORT ZULLEN ZE HIER TE VINDEN ZIJN ***

Om je aan te melden voor 1 van de bovenstaande cursussen klik je op de cursustekst en voer je de gegevens in. Lukt dit niet, stuur dan een mail naar info@inline-sport.nl of stuur een appje naar 0634064747 en zet daarin de naam/namen van de deelnemer(s), de schoenmaat als er skates geleend moeten worden (ze zijn ook te koop bij Inline Sport), je telefoonnummer, je mailadres en om welke cursus het gaat.

Mocht je zelf een groep bij elkaar kunnen vinden dan kan er op elk gewenst moment een cursus worden gestart, het minimum aantal deelnemers om een cursus van start te kunnen laten gaan is afhankelijk van de locatie waar je de cursus wilt.

*echte beginners: kinderen die het (bijna) nog nooit gedaan hebben.
**intro: kinderen die het al kunnen maar bijvoorbeeld nog niet heel goed kunnen remmen.
***gevorderd: kinderen het al goed kunnen en bijvoorbeeld trucjes willen leren, snelheid maken en van een half-pipe.
****gemengde groep: voor verschillende niveau’s, maar natuurlijk wel leuke dingen voor iedereen

STAAT ER GEEN GESCHIKTE CURSUS VOOR JE BIJ?

Staat de juiste cursus er voor jou niet bij, stuur dan een mail naar info@inline-sport.nl met daarin je naam, telefoonnummer, het soort cursus die je wilt volgen en waar je die graag wilt volgen. Ik ga dan kijken of er een mogelijkheid is om een cursus op te starten waar jij aan mee kunt doen.

MEER INFORMATIE OVER DE CURSUS

In de introductiecursus voor kids worden de volgende onderdelen in leuke spelvormen aangeboden:

 • vallen en opstaan
 • balansoefeningen
 • remmen
 • bochten maken
 • nemen van hindernissen (zoals stoepranden en misschien zelfs een schansje)
 • deelnemen in het verkeer om bijvoorbeeld veilig naar school te kunnen skaten
 • en nog veel meer, op een leuke manier aangeboden, veelal in spelvormen

Voor de introductiecursus voor kids zal de instructeur sowieso 5 minuten voor het afgesproken tijdstip op de locatie aanwezig zijn. De bestelbus is uitgerust met skates, beschermingsmaterialen, lesmaterialen en een aantal banken om de skates aan te kunnen trekken.
Je kunt de cursus uiteraard op je eigen skates volgen, wanneer je zelf geen skates hebt kun je deze van Inline Sport gebruiken. Inline Sport verkoopt ook skates/skeelers, beschermers, helmen en nog veel meer, dus als je ze nog niet hebt dan kun je ze testen bij Inline Sport.

De introductiecursus voor kids duurt 2, 3 of 4 keer 1 uur en kost in totaal € 30,- p.p. bij 2 lessen, € 40,- p.p. bij 3 lessen of € 50,- p.p. bij 4 lessen. de cursus kan uitgebreid worden met nog een aantal lessen, dit zal in overleg met de groep gaan. Bij onvoldoende aanmeldingen kan een cursus verzet worden naar een andere datum.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Daarom wordt iedere deelnemer voorzien van volledige bescherming. Afhankelijk van de insteek van de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende zaken:

 • vallen en opstaan
 • balansoefeiningen
 • remmen
 • bochten maken
 • veilig skaten in het verkeer
Meer over Inline Sport en veiligheid
“ Het was een prachtig feestje! Alle kinderen vonden het fantastisch en Mark is een erg enthousiaste instructeur! ”
- Richard de Groot -