Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Ouder+kindcursus

AGENDA

– Leeuwarden Elfstedenhal Parkeerplaats: Maandag 27-5 / 3-6 / 10-6 / 17-6 tijd : 17.00-18.00
– Groningen Stadspark: dinsdag 28-5 / 4-6 / 11-6 / 18-6 tijd: 16.00-17.00

Om je aan te melden voor 1 van de bovenstaande cursussen klik je op de cursustekst en voer je de gegevens in. Lukt dit niet, stuur dan een mail naar info@inline-sport.nl of stuur een appje naar 0634064747 en zet daarin de naam/namen van de deelnemer(s), de schoenmaat als er skates geleend moeten worden (ze zijn ook te koop bij Inline Sport), je telefoonnummer, je mailadres en om welke cursus het gaat.

(Als er een vakantiedag zit op één van de cursusdagen dan kan het zijn dat die les een week later zal gegeven worden, gaat in overleg met de groep.)

STAAT ER GEEN GESCHIKTE CURSUS VOOR JE BIJ?

Staat de juiste cursus er voor jou niet bij, stuur dan een mail naar info@inline-sport.nl met daarin je naam, telefoonnummer, het soort cursus die je wilt volgen en waar je die graag wilt volgen. Ik ga dan kijken of er een mogelijkheid is om een cursus op te starten waar jij aan mee kunt doen.

MEER INFORMATIE OVER DE CURSUS

In de ouder+kindcursus komen de volgende onderdelen in leuke spelvormen aan bod:

  • vallen en opstaan
  • balansoefeningen
  • remmen
  • bochten maken
  • nemen van hindernissen (zoals stoepranden en misschien zelfs een schansje)
  • deelnemen in het verkeer om bijvoorbeeld veilig naar school te kunnen skaten
  • en nog veel meer, op een leuke manier aangeboden, veelal in spelvormen

Voor de cursus zal de instructeur sowieso 5 minuten voor het afgesproken tijdstip op de locatie aanwezig zijn. De bestelbus is uitgerust met skates, beschermingsmaterialen, lesmaterialen en een aantal banken om de skates aan te kunnen trekken.
Je kunt de cursus uiteraard op je eigen skates volgen, wanneer je zelf geen skates hebt kun je ze van Inline Sport gebruiken. Inline Sport verkoopt ook inline skates/skeelers, beschermers, helmen en nog veel meer, dus als je ze nog niet hebt dan kun je ze testen bij Inline Sport en als het fijn zit kun je ze dan aanschaffen.

De ouder+kindcursus duurt 2, 3 of 4 keer 1 uur en kost in totaal € 30,- p.p. bij 2 lessen, € 40,- p.p. bij 3 lessen of € 50,- p.p. bij 4 lessen. de cursus kan uitgebreid worden met nog een aantal lessen, dit zal in overleg met de groep gaan. Bij onvoldoende aanmeldingen kan een cursus verzet worden naar een andere datum.