Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Ouder+kindcursus

AGENDA

klik hieronder op de plaats waar je een cursus wilt volgen om je aan te melden, mocht dit niet lukken dan kun je me het beste een mailtje sturen.

Vrijdag 4-10-2019, 2 weken lang / tijd 18.15-19.15 / locatie: Groningen Stadspark, Concourslaan 8.

(Als er een vakantiedag zit op één van de cursusdagen dan kan het zijn dat die les een week later zal gegeven worden, gaat in overleg met de groep.)

Mocht je zelf een groep bij elkaar kunnen vinden dan kan er op elk gewenst moment een cursus worden gestart, het minimum aantal deelnemers om een cursus van start te kunnen laten gaan is afhankelijk van de locatie waar je de cursus wilt.

STAAT ER GEEN GESCHIKTE CURSUS VOOR JE BIJ?

Staat de juiste cursus er voor jou niet bij, vul dan het algemene aanmeldingsformulier in. Hierin kun je aangeven waar en wanneer je graag een cursus zou willen volgen.

MEER INFORMATIE OVER DE CURSUS

In de ouder+kindcursus komen de volgende onderdelen aan bod:

  • vallen en opstaan
  • balansoefeningen
  • remmen
  • bochten maken
  • nemen van hindernissen (zoals stoepranden en misschien zelfs een schansje)
  • deelnemen in het verkeer om bijvoorbeeld veilig naar school te kunnen skaten
  • en nog veel meer, op een leuke manier aangeboden, veelal in spelvormen

Voor de cursus zal de instructeur 10 minuten voor het afgesproken tijdstip op de locatie aanwezig zijn. De bestelbus is uitgerust met skates, beschermingsmaterialen, lesmaterialen en een aantal banken om de skates aan te kunnen trekken.
Gedurende de cursus zullen bovenstaande technieken behandeld worden in leuke spelvormen.
Je kunt de cursus uiteraard op je eigen skates volgen, wanneer je zelf geen skates hebt kun je deze bij Inline Sport huren voor € 2,50 per les.

De ouder+kindcursus duurt 2, 3 of 4 keer 1 uur en kost in totaal € 20,- p.p. bij 2 lessen, € 30,- p.p. bij 3 lessen of € 40,- p.p. bij 4 lessen. de cursus kan uitgebreid worden met nog een aantal lessen, dit zal in overleg met de groep gaan. Bij onvoldoende aanmeldingen kan een cursus verzet worden naar een andere datum.