Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Clinics en (verjaardags)feestjes

Inline Sport verzorgt clinics op basisscholen, buitenschoolse opvang en scholen voor voortgezet onderwijs. Hierbij staat veiligheid voorop. Zo dienen alle leerlingen pols-, elleboog- en kniebeschermers te dragen. Tevens krijgen ze een helm op.
Alle onderdelen worden aangepast aan het niveau van de leerlingen, zodat het voor iedereen leuk is om te doen.

Basisscholen

Voor kinderen is het erg belangrijk om te bewegen, met skates aan gaat dit gemakkelijk en snel. Zo kunnen ze bijvoorbeeld naar school skaten of met hun vriendjes een blokje om.

Lees meer over clinics voor basisscholen.

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen is inline skaten een leuke sport die ze in de buitenlucht kunnen beoefenen. Inline Sport kan bij jullie en clinic of lessenreeks verzorgen. Mark (de instructeur van Inline Sport) komt dan met een busje vol inline skates en beschermers naar het schoolplein of een andere locatie, waar hij de kinderen op een leerzame en zeker ook leuke manier komt lesgeven.

Lees meer over clinics voor de buitenschoolse opvang.

Speciaal onderwijs

Ook kinderen in het speciaal onderwijs kunnen natuurlijk leren inline skaten, het een leuke sport die ze in de buitenlucht kunnen beoefenen. Inline Sport kan bij jullie en clinic of lessenreeks verzorgen. Mark (de instructeur van Inline Sport) komt dan met een busje vol inline skates en beschermers naar het schoolplein of een andere locatie, waar hij de kinderen op een leerzame en zeker ook leuke manier komt lesgeven.

Lees meer over clinics voor het speciaal onderwijs.

Voortgezet onderwijs

Inline skaten is een sport die leerlingen in hun jongere jaren vaak beoefend hebben, maar hier op een gegeven moment mee gestopt zijn (omdat ze bijvoorbeeld uit de skates zijn gegroeid). Toch blijkt dat als ze weer op skates staan ze het erg leuk vinden om te doen. Het kan een leuke invulling zijn als vervanging van een of meerdere lessen, als onderdeel van een sportoriëntatie project, als kennismaking aan het begin van het jaar of als afsluiting van het schooljaar.

Lees meer over clinics voor het voortgezet onderwijs.

Kinderfeestje op skates/skeelers:

Mark (de instructeur van Inline Sport) komt met een busje vol inline skates en beschermers naar een schoolplein of een andere geschikte locatie (vlakke ondergrond). Daar zal hij de kinderen op een leuke manier een aantal technieken aanleren. Verder zullen de kinderen leuke uitdagende spelletjes op skates doen, wat natuurlijk één groot feest wordt. Het feestje wordt afgesloten met een aantal prachtige sprongen op een paar springschansen (met hulp). Iedereen die meedoet krijgt trouwens alle beschermers aan en een helm op.

Voor wat beelden van hoe een kidsfeestje er uit kan zien kun je hier kijken.

In Groningen is er de mogelijkheid om het feestje indoor te doen met daarbij wat heerlijks te eten en te drinken. Dit feestje op skates zal plaatsvinden in Sportcentrum Kardinge waar in de winter een laagje ijs ligt, meer informatie kun je vinden door hier te klikken. (in de wintermaanden is dit niet mogelijk)

De prijzen voor het feestje van een uur (en vaak wel iets langer) zijn hieronder te vinden, deze prijzen zijn exclusief reiskosten:
• 1 t/m 9 kids: 75 euro
• 10 t/m 14 kids: 85 euro
• 15 t/m 20 kids: 95 euro
Voor meer informatie of een feestje aanvragen, mail naar info@inline-sport.nl
of bel/sms/whatsapp naar 0634064747

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Daarom wordt iedere deelnemer voorzien van volledige bescherming. Afhankelijk van de insteek van de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende zaken:

  • vallen en opstaan
  • balansoefeiningen
  • remmen
  • bochten maken
  • veilig skaten in het verkeer
Meer over Inline Sport en veiligheid