Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Introductiecursus volwassenen

AGENDA

Om je aan te melden voor 1 van de onderstaande cursussen stuur je een mail naar info@inline-sport.nl en zet daarin de naam/namen van de deelnemer(s) en het nummer dat voor de cursus staat.

Ik heb contact met het RIVM gehad en er mogen weer cursussen verzorgd worden met het in acht houden van de geldende regels wat betreft afstand houden:

81 : Groningen Reitdiep: vrijdag 18-9 / 25-9 / 2-10 / 9-10  tijd: 19.00-20.00

(Als er een vakantiedag zit op één van de cursusdagen dan kan het zijn dat die les een week later zal gegeven worden, gaat in overleg met de groep.)

Als je zelf een groep van minimaal 6,8,10 of 12 personen (afhankelijk van de locatie) hebben dan kan er op elk gewenst moment een cursus worden gestart.

STAAT ER GEEN GESCHIKTE CURSUS VOOR JE BIJ?

Staat de juiste cursus er voor jou niet bij, vul dan het algemene aanmeldingsformulier in. Hierin kun je aangeven waar en wanneer je graag een cursus zou willen volgen, ik zal dan kijken of ik een cursus op de agenda kan zetten die geschikt is voor jou.

MEER INFORMATIE OVER DE INTRODUCTIECURSUS

In de introductiecursus voor volwassenen komen de volgende basistechnieken aan bod:

  • basishouding
  • vallen en opstaan
  • balansoefeningen
  • afzetten
  • remmen (vier verschillende technieken)
  • bochten maken (twee verschillende technieken)
  • cross-over / pootje over
  • deelnemen in het verkeer
  • veilig een afdaling nemen

Voor de introductiecursus voor volwassenen komt 10 minuten voor het afgesproken tijdstip een instructeur met een bestelbus voorrijden. De bestelbus is uitgerust met skates, beschermingsmaterialen, lesmaterialen en een aantal banken om de skates aan te kunnen trekken. Gedurende de cursus zullen bovenstaande technieken worden behandeld met als afsluiting een energie-eisende spelvorm of een rondje door de omgeving. Je kunt de cursus uiteraard op je eigen skates volgen. Wanneer je zelf geen skates hebt kun je deze bij Inline Sport huren voor € 10,- per cursus (€ 2,50 per les).

De cursus van 4 x 1,5 uur kost in totaal € 50,-.
De cursus van 4 x 1 uur kost in totaal € 40,-.
De verkorte cursus is 2 x een uur voor in totaal € 20,-.

Bij onvoldoende aanmeldingen zal met de mensen die zich aangemeld hebben worden overlegd of de cursus 1 of een paar weken later kan starten of dat hij 1 of 2 lessen ingekort wordt. Je kunt je aanmelding dan natuurlijk laten vervallen.