Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Introductiecursus volwassenen

AGENDA

– Groningen Stadspark maandag  9-9 / 16-9 / 23-9 / 30-9 tijd: 19.45-20.45
– Leeuwarden Zuiderburen woensdag 11-9 / 18-9 / 25-9 / 2-10 tijd: 19.15-20.15
– Groningen Eelderwolde donderdag 12-9 / 19-9 / 26-9 / 3-10 tijd: 18.30-19.30

Om je aan te melden voor 1 van de bovenstaande cursussen klik je op de cursustekst en voer je de gegevens in. Lukt dit niet, stuur dan een mail naar info@inline-sport.nl of stuur een appje naar 0634064747 en zet daarin de naam/namen van de deelnemer(s), de schoenmaat als er skates geleend moeten worden (ze zijn ook te koop bij Inline Sport), je telefoonnummer, je mailadres en om welke cursus het gaat.

Als je zelf een -groep van minimaal 6,8,10 of 12 personen (afhankelijk van de locatie) hebben dan kan er op elk gewenst moment een cursus worden gestart.
Heb je al wat -meer ervaring dan is een vervolgcursus een optie, vraag via info@inline-sport.nl of via 0634064747 voor meer informatie.

STAAT ER GEEN GESCHIKTE CURSUS VOOR JE BIJ?

Staat de juiste cursus er voor jou niet bij, stuur dan een mail naar info@inline-sport.nl met daarin je naam, telefoonnummer, het soort cursus die je wilt volgen en waar je die graag wilt volgen. Ik ga dan kijken of er een mogelijkheid is om een cursus op te starten waar jij aan mee kunt doen.

MEER INFORMATIE OVER DE INTRODUCTIECURSUS

In de introductiecursus voor volwassenen komen de volgende basistechnieken aan bod:

  • basishouding
  • vallen en opstaan
  • balansoefeningen
  • afzetten
  • remmen (vier verschillende technieken)
  • bochten maken (twee verschillende technieken)
  • cross-over / pootje over
  • deelnemen in het verkeer
  • veilig een afdaling nemen

Voor de introductiecursus voor volwassenen zal sowieso 5 minuten voor het afgesproken tijdstip de instructeur aanwezig zijn. Hij komt daar met een bestelbus die is uitgerust met skates, beschermingsmaterialen, lesmaterialen en een aantal banken om de skates aan te kunnen trekken. Je kunt de cursus uiteraard op je eigen skates volgen, wanneer je zelf geen skates hebt kun je deze van Inline Sport gebruiken. Inline Sport verkoopt ook inline skates/skeelers, beschermers, helmen en nog veel meer, dus als je ze nog niet hebt dan kun je ze testen bij Inline Sport en als het fijn zit kun je ze dan aanschaffen.

De cursus van 4 x 1 uur kost in totaal € 55,-.

Bij onvoldoende aanmeldingen zal met de mensen die zich aangemeld hebben worden overlegd of de cursus 1 of een paar weken later kan starten of dat hij 1 of 2 lessen ingekort wordt. Je kunt je aanmelding dan natuurlijk laten vervallen.