Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Introductiecursus volwassenen

AGENDA

Om je aan te melden voor 1 van de onderstaande cursussen stuur je een mail naar info@inline-sport.nl en zet daarin de naam/namen van de deelnemer(s) en het nummer dat voor de cursus staat.

*DE CURSUSSEN WORDEN VERZORGD IN GROEPEN VAN 8 (opgedeeld in 2x een groep van 4) DUS WEES ER SNEL BIJ.*

70: Groningen Reitdiep: vrijdag  16-4 / 23-4 / 30-4 / 7-7  tijd: 19.00-20.30

(Als er een vakantiedag zit op één van de cursusdagen dan kan het zijn dat die les een week later zal gegeven worden, gaat in overleg met de groep.)

Als je zelf een groep van minimaal 6,8,10 of 12 personen (afhankelijk van de locatie) hebben dan kan er op elk gewenst moment een cursus worden gestart.

STAAT ER GEEN GESCHIKTE CURSUS VOOR JE BIJ?

Staat de juiste cursus er voor jou niet bij, stuur dan een mail naar info@inline-sport.nl met daarin je naam, telefoonnummer, het soort cursus die je wilt volgen en waar je die graag wilt volgen. Ik ga dan kijken of er een mogelijkheid is om een cursus op te starten waar jij aan mee kunt doen.

MEER INFORMATIE OVER DE INTRODUCTIECURSUS

In de introductiecursus voor volwassenen komen de volgende basistechnieken aan bod:

  • basishouding
  • vallen en opstaan
  • balansoefeningen
  • afzetten
  • remmen (vier verschillende technieken)
  • bochten maken (twee verschillende technieken)
  • cross-over / pootje over
  • deelnemen in het verkeer
  • veilig een afdaling nemen

Voor de introductiecursus voor volwassenen komt 10 minuten voor het afgesproken tijdstip een instructeur met een bestelbus voorrijden. De bestelbus is uitgerust met skates, beschermingsmaterialen, lesmaterialen en een aantal banken om de skates aan te kunnen trekken. Gedurende de cursus zullen bovenstaande technieken worden behandeld met als afsluiting een energie-eisende spelvorm of een rondje door de omgeving. Je kunt de cursus uiteraard op je eigen skates volgen. Wanneer je zelf geen skates hebt kun je deze bij Inline Sport huren voor € 10,- per cursus (€ 2,50 per les).

De cursus van 4 x 1,5 uur kost in totaal € 50,-.
De cursus van 4 x 1 uur kost in totaal € 40,-.
De verkorte cursus is 2 x een uur voor in totaal € 20,-.

Bij onvoldoende aanmeldingen zal met de mensen die zich aangemeld hebben worden overlegd of de cursus 1 of een paar weken later kan starten of dat hij 1 of 2 lessen ingekort wordt. Je kunt je aanmelding dan natuurlijk laten vervallen.