Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Verjaardagsfeestje voor kinderen

kinderfeestje op skeelers:
Mark (de instructeur van Inline Sport) komt met een busje vol skeelers / inline skates en beschermers naar een schoolplein of een andere geschikte locatie (vlakke ondergrond). Daar zal hij de kinderen op een leuke manier een aantal technieken aanleren. Verder zullen de kinderen leuke uitdagende spelletjes op skates doen, wat natuurlijk één groot feest wordt. Het feestje wordt afgesloten met een aantal prachtige sprongen op een paar springschansen (met hulp). Iedereen die meedoet krijgt trouwens alle beschermers aan en een helm op. Voor wat beelden van hoe een kidsfeestje er uit kan zien kun je hier kijken.

kinderfeestje op waveboards:
Het wordt een waveboardfeestje waarbij de kinderen het rijden op een waveboard leren, maar natuurlijk ook een paar coole trucjes leren. Alles wordt in een parcours aangeboden, waardoor het erg leuk is voor de kinderen (en natuurlijk ook voor de ouders als die meedoen). Er wordt zelfs een tikspel op het waveboard en aan het einde kunnen de kinderen nog een keer over een hobbel, wip-wap of schans, fototoestellen in de aanslag dus! (Ik neem ook altijd een stepje mee voor als het iemand echt niet lukt)

Een combinatie van een feestje op skeelers en waveboards is natuurlijk ook mogelijk.

De prijzen voor het feestje van een uur (en vaak wel iets langer) zijn hieronder te vinden, deze prijzen zijn exclusief reiskosten:
• 1 t/m 9 kids: 75 euro
• 10 t/m 14 kids: 85 euro
• 15 t/m 20 kids: 95 euro
Voor meer informatie of een feestje aanvragen, mail naar info@inline-sport.nl
of bel/sms/whatsapp naar 0634064747

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Daarom wordt iedere deelnemer voorzien van volledige bescherming. Afhankelijk van de insteek van de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende zaken:

  • vallen en opstaan
  • balansoefeiningen
  • remmen
  • bochten maken
  • veilig skaten in het verkeer
Meer over Inline Sport en veiligheid