Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Clinics en feestjes

Inline Sport verzorgt clinics en evenementen aan particulieren, maar ook aan bedrijven, verenigingen en verder iedereen die graag iets leuks op skates wil doen. Er is van alles mogelijk op skates zoals je hieronder kunt lezen.

Neem voor prijzen en meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Verjaardagsfeestje voor kinderen

De instructeur komt met een busje vol inline skates en waveboards naar een geschikte locatie. Daar zal hij de kinderen op een leuke manier een aantal technieken aanleren. Verder zullen de kinderen leuke uitdagende spelletjes op skates doen, wat natuurlijk één groot feest wordt.

Lees meer over verjaardagsfeestjes voor kinderen.

 

Clinics voor bedrijven, feestjes, uitjes, teams, kampen en nog veel meer

Na ontvangst worden de skates en beschermers uitgedeeld en aangetrokken en kunnen de eerste meters worden afgelegd. Enkele onderdelen die aan bod komen zijn vallen, opstaan, remmen en bochten maken.

Lees meer over clinics voor bedrijven, feestjes, uitjes etc.

 

Evenementen

Inline Sport kan worden ingehuurd bij bijvoorbeeld een opening van een skatepark, school, of als onderdeel van een (groot) evenement.

Lees meer over Inline Sport en evenementen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Daarom wordt iedere deelnemer voorzien van volledige bescherming. Afhankelijk van de insteek van de cursus wordt aandacht besteed aan de volgende zaken:

  • vallen en opstaan
  • balansoefeiningen
  • remmen
  • bochten maken
  • veilig skaten in het verkeer
Meer over Inline Sport en veiligheid