Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Skate je Fit

Afvallen of lekker bewegen om fit te blijven, doe dit nu door een personal training op inline skates/skeelers of ga met een groep lekker los op de skates.
Het hele lichaam zal op de skates getraind worden door een gediplomeerd inline skate instructeur waardoor je er ook nog goed bij leert skaten.

‘Skate je Fit’ , is een soort fitness/bootcamp op skates. Hierbij is een basis skatevaardigheid vereist, heb je dit niet dan kun je eerst een cursus volgen of een privéles doen.  de volgende onderdelen worden onder andere gedaan: snel heen en weer rijden / al rijdend squats uitvoeren / de swizzle / slalom / opdrukken met de voorwielen van de skates op de grond / je handen en de voorwielen op de grond en dan de skates naar voren laten rijden / heuvel op en af / kruiwagen / gewichten verplaatsten.

Dit ‘Skate je Fit’ kan een onderdeel van een lessenreeks zijn of als alleenstaande les kan het natuurlijk ook.

Een `skate je fit` uur kost 40 euro voor 1 persoon, voor 2 personen is de prijs 30 euro p.p. , voor 3 personen 25 euro p.p. en voor 4 personen 20 euro p.p. (deze prijzen zijn exclusief reiskosten vanuit Hardegarijp).

Een groepsles is ook mogelijk, de kosten daarvoor zijn 90 euro per uur bij afname van 1 les en 70 euro per uur bij afname van meerdere lessen (exclusief reiskosten vanuit Hardegarijp). De skates, beschermers en een helmen zijn te gebruiken van `Skate je Fit`, maar je mag ze natuurlijk ook van jezelf gebruiken.

Er kan ook een maandabonnement  worden afgenomen waarbij de kosten per les op 15 euro p.p. uitkomen, deze `skate je fit` lessen zullen in groepsverband plaatsvinden. Bij een maandabonnement is enige ervaring op skates vereist, als je dat nog niet hebt dan kun je dat opdoen door een skatecursus te volgen of door een privé- of groepsles of lessen te volgen.

Heb je interesse in een ‘Skate je Fit’ les of wil je er meer over weten, dan kun je een mailtje sturen naar info@inline-sport.nl of bellen/whatsappen/sms-en naar 0634064747.