Inline skaten, skeeleren en waveboarden

Clinics

Inline Sport verzorgt clinics op basisscholen, buitenschoolse opvang en scholen voor voortgezet onderwijs. Hierbij staat veiligheid voorop. Zo dienen alle leerlingen pols-, elleboog- en kniebeschermers te dragen. Tevens krijgen ze een helm op.
Alle onderdelen worden aangepast aan het niveau van de leerlingen, zodat het voor iedereen leuk is om te doen.

Basisscholen

Voor kinderen is het erg belangrijk om te bewegen, met skates aan gaat dit gemakkelijk en snel. Zo kunnen ze bijvoorbeeld naar school skaten of met hun vriendjes een blokje om.

Lees meer over clinics voor basisscholen.

 

Buitenschoolse opvang

Voor kinderen is inline skaten een leuke sport die ze in de buitenlucht kunnen beoefenen. Inline Sport kan bij jullie en clinic of lessenreeks verzorgen. Mark (de instructeur van Inline Sport) komt dan met een busje vol inline skates en beschermers naar het schoolplein of een andere locatie, waar hij de kinderen op een leerzame en zeker ook leuke manier komt lesgeven.

Lees meer over clinics voor de buitenschoolse opvang.

 

Voortgezet onderwijs

Inline skaten is een sport die leerlingen in hun jongere jaren vaak beoefend hebben, maar hier op een gegeven moment mee gestopt zijn (omdat ze bijvoorbeeld uit de skates zijn gegroeid). Toch blijkt dat als ze weer op skates staan ze het erg leuk vinden om te doen. Het kan een leuke invulling zijn als vervanging van een of meerdere lessen, als onderdeel van een SOK-project, als kennismaking aan het begin van het jaar of als afsluiting van het schooljaar.

Lees meer over clinics voor het voortgezet onderwijs.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Alle deelnemers worden voorzien van een complete beschermingsset.

Inline Sport en Veiligheid